VILL DU BLI EN KONSEKVENT LÖNSAM TRADER

VEM är utbildning för?

Du som tänkt börja med trading eller du som kämpar med att bli konsekvent lönsam. Vi går igenom allt från grundläggande delar som utrustning, tidsupplösningar, fundamental och teknisk analys hela vägen till färdiga tekniker, som du kan börja använda direkt, och system för att systematiskt analysera marknaden på samma sätt varje gång. Vi visar även vad du ska tänka på när du skriver din tradingplan, backtesting och money management.

– Helt enkelt en Komplett Trading Utbildning!

Vem är JAG och varför ska du köpa av mig?

Henrik Siverhall heter jag som driver Pattern Trading Sverige. Jag har sedan början på 90-talet handlat med aktier utifrån Teknisk analys och har även på senare tid både day- och swing-tradeat, mestadels, valuta.
Redan i mina unga år har jag varit aktiv inom Aktiespararna, på lokal nivå (Kiruna), både som ordförande för Unga Aktiespararna och utbildare inom grundläggande aktiekunskaper. Idag sitter jag med i Aktiespararna Skellefteå’s styrelse.
Jag är även medlem i ”STAF” (Skandinaviens Tekniska Analytikers Förening) och därigenom ansluten till moderorganisationen ”IFTA” (International Federation of Technical Analysts). (För medlemskap krävs att man är en professionell aktör (analytiker, daytrader etc.) eller besitter dokumenterade kunskaper och erfarenhet inom området).

Mitt engagemang kommer att vara högsta fokus och supporten, som sker antingen en-till-en eller i ett grupp webinar framöver, finns till för dig under hela vägen. Allt för att stötta dig, sparka dig i baken eller bara finnas där som en klagomur när det går tungt. Mitt mål är att ta dig hela vägen till att bli en konsekvent lönsam trader.

Varför lägger jag inte bara all min tid på trading om jag nu är så duktig?

En fråga som jag fått mer än En gång.
Ett enkelt svar på den frågan är att jag vill hjälpa andra att få lyckas också. Men en annan del av sanningen är att jag är alldeles för rastlös för att bara göra En sak. Jag älskar trading men har svårt att sitta still. Jag kör även detta, med utbildningar och mentoring, men även Regional Development Manager för en plattform som är på väg in i Sverige samtidigt som jag är delaktig i ett projekt där en mäklare vill etablera sig här i Sverige. När jag inte gör allt detta så är jag tvåbarnsfar med hela ”paketet” – Villa, Volvo, Vovve, Vigsel.

Klicka in HÄR eller på någon av bilderna och ta del av detta erbjudande. Som ni förstår så gäller det endast under Black Friday – sedan återgår priset till ordinarie.

Vad innehåller Utbildningen?

Förutom moduler och delar nedan så ingår som sagt 6 månader support/mentoring. Den sker över Skype, mail och grupp webinar.
Bara DET är värt priset på utbildningen!

.

Modul 1 – Grunderna
– Utrustning och plattformar
– Grafer och Candlesticks
– Tidsupplösningar
– En traders fyra steg
– Fundamental analys
– Teknisk analys

Modul 2 – Fibonacci och mönster
– Trender, Support och motstånd
– Fibonacci
– Dubbel topp / Dubbel botten
– Introduktion till Harmoniska mönster
– AB=CD mönster

Modul 3 – Psykologi
– Målsättning
– Psykologi: Disciplin och mental uppbyggnad
– RAS: Retikulärt Aktiveringssystem

Modul 4 – Kombinerad Teknisk Poäng
– Kombinerad Teknisk Poäng
– KTP: Praktisk tillämpning

Modul 5 – Backtesting, Tradingplan och Moneymanagement
– Backtesting
– Skapa en Tradingplan
– Moneymanagement Strategier

.

Dessutom kommer vi inom kort att lägga till ett par BONUS delar – som ni automatiskt kommer att få tillgång till.
Bland dessa hittar man till exempel BAT mönstret – ett av de mest exakta, men också vinstgivande, harmoniska mönster.

Vad säger andra om utbildningen?
.

Jenny Hedberg

Varför jag valde Pattern Trading Sveriges kurs är för att jag genom den fick nära kontakt med Henrik och på så sätt enkelt får personliga svar på min frågor som har dykt upp. Han sitter på så mycket kunskap. Jag är jätte nöjd med online kursen Henrik har. Ångrar inte att jag tog steget för att lära mig om trading. Jag fick lära mig allt ifrån analyser till mental träning. Min dröm är att ha en oberoende inkomst som ger mig frihet att jobba mindre och resa mer. Jag känner att jag är på god väg. Efter all kunskap jag har fått så kan jag bygga vidare och med tiden blir en bra trader.

Jenny Hedberg
Robert Frennessen

Min tradingresa började för cirka två år sedan. Jag satt och tänkte på framtiden och hur jag skulle kunna leva gott men ändå kunna spara. Förutom andra kriteriet som ett jobb och inte allt för dyrt boende kom jag fram till att jag var tvungen att på något sätt förvalta mina sparade pengar. Jag har alltid tyckt att ekonomi är spännande och visste att det fanns något som hette aktier, dock inte hur det fungerade rent praktiskt. Jag började alltså med kunskapen om att man kunde köpa och sälja aktier. Eftersom jag gått en företagsekonomiutbildning visste jag ju ett och annat om nyckeltal etc. Så jag tänkte “Det kan inte vara så svårt”

Jag började leta på nätet och fann snabbt att Avanza lät vettigt. Jag lyssnade på några kompisar som tog mig igenom grunderna i att köpa aktier via Avanza och förstod snabbt att det inte bara var så enkelt som att “bara köpa aktier” Började lyssna på radiopoddar som behandlade ämnet och tänkte att jag kanske kunde göra något bra klipp! Jag investerade mer och mer pengar i aktierna som jag och mina vänner trodde på. På detta vis gick jag upp mot 50 % back på insatt kapital. Nu började en varningsklocka ringa och jag förstod att jag måste ha mer kunskap.

Jag började leta på nätet efter en kurs som kanske kunde ta mig vidare till nästa steg, hjälpa mig att tjäna pengar! Jag snubblade snart över en engelsk kurs som var gratis genom någon rabatterande app. Den behandlade något som hette teknisk analys. Förutom att jag lärde mig att det finns en fundamental och ett tekniskt angreppssätt när man ska handla med aktier lärde jag mig i princip ingenting. De var mer intresserade av att tjäna pengar på mig än att jag faktiskt skulle bli en duktig trader.

Precis efter kursen stöter jag på Henrik Siverhall som precis håller på att starta igång sin utbildning. Jag tycker att det är värt att testa en svensk utbildning istället och hoppar på den. Gamechanger! Det är ordet som slår mig efter att jag gått igenom alla basala utbildningsvideos. Jag fick en förståelse från grunden om hur det här med teknisk analys fungerar. Jag förstod varför candlesticks är utformade som de är, jag fick en helhet. Jag fick medel att kunna se på en graf hur ett aktiebolags framtid skulle kunna se ut. Vad som blev jobbigt med företag var att oavsett om den tekniska analysen såg bra ut kunde det komma ett oväntat PM (Alltså offentliggörande av information som rörde företaget) och bryta trenden helt. Jag kände därför att det hade varit bra om det fanns något annat man kan tradea som inte är så känsligt, något som hade mer regler och var mer förutsägbart.

Henrik föreslog därför att jag skulle titta på Forex. Här öppnade sig en annan värld. Med hjälp av Henriks lektioner och även mentorskap började jag se en fantastisk förändring i mina resultat. Förluster förekom så klart fortfarande, men det är inget man kommer ifrån. Det jag kunde göra var att begränsa risken för att jag skulle göra ett felaktigt trade och ha en överhängande chans att tjäna pengar istället. Nu har jag alltså medel att tjäna pengar på Trading istället för att gissa och på så sätt förlora allt jag sätter in. Jag har väldigt mycket kvar att lära så klart, men grunden är ändå viktigast. Man måste ha en plan med sin Trading, rätt tankesätt och rätt verktyg. Allt detta fick jag via Henrik och för att sedan se till att jag applicerar kunskaperna på rätt vis följer jag upp min Trading med mentorsessioner.

Mitt förslag till alla nybörjare där ute är att ta denna kurs. Dels för att det är otroligt tidskrävande att ens hitta en fraktion av informationen han lär ut och dels för att det är skönt att få en helhet i första kursen man går. Mentoring är ett fantastiskt sätt att utveckla sin nuvarande Trading om man har lite kött på benen sedan tidigare, men är även en stöttepelare när man i början sitter med 100 frågor om såväl begrepp som information om hur marknaden är utformad.

Robert Frennessen
Martin Wesström

Jag kan rekommendera den här utbildningen starkt !
Jag har tagit tidigare utbildningar av andra aktörer och jag måste säga att den här utbildningen är den bästa !
Utbildningen passar den som är helt ny eller har lite kött på benen.
Den är grundläggande för teknisk analys, Men går även in mer avancerat på vissa områden.
Följer även med bra dokument som kommer hjälpa dig i din trading.

Martin Wesström

När du gjort ditt köp kommer du få tillgång till utbildningen Direkt – ingen väntan!

.

.

Hoppas vi ses inne på Medlemssidan!